20190215_173955

U prostorijama Područne škole Hrašćina održana je redovna godišnja izvještajno-programska skupština DND-a Hrašćina. Na skupštini su prihvaćena izvješća o radu i financijska izvješća za 2018. godinu.Ujedno je predstavljen program rada za 2019.godinu kao i financijski plan za istu godinu koji su također jednoglasno prihvaćeni. Predsjednica DND-a Jadranka Plantak istaknula je zadovoljstvo realizacijom aktivnosti prošle godine,a pogotovo zato što je na svaku aktivnost pristigao zadovoljavajući broj djece što je znak da je Udruga dobro osmišljavala aktivnosti.Ujedno je članove Udruge upoznala s načinom primjene odredbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka u radu Udruge, koja je stupila na snagu u svibnju prošle godine.

Kako se većina aktivnosti DND-a odvija u prostorijama Područne škole Hrašćina, Udruga zahvaljuje ravnateljici gospođi Mariji Zozoli na podršci i susretljivosti.
Skupštini je nazočio načelnik općine Hrašćina, gospodin Branko Tukač koji je u svoje ime, u ime svoje zamjenice gđe Ljubice Mikulčić koja je također prisustvovala skupštini, i u ime predsjednika OV gospodina Željka Zozolija, pozdravio sve prisutne, pohvalio rad DND-a te pozvao na daljnju suradnju u provođenju projekata Udruge. Tom prilikom je predsjednica Udruge zahvalila na potpori i istaknula zadovoljstvo suradnjom između DND-a i Općine Hrašćina.