DVD Hrašćina Trgovišće i DVD Jarmina postali bratska društva

Nakon višegodišnje uspješne suradnje DVD Hrašćina Trgovišće i DVD Jarmina 25.09.2021. godine potpisali su povelju o bratimljenju. Nakon potpisivanja nazočnim vatrogascima i gostima obratili su se predsjednici DVD-a Hrašćina Trgovišće Danijel Vidanec, predsjednik DVD-a Jarmina Đuro Franjčić te Načelnik općine Hrašćina Branko Tukač.

 U svojem obraćanju nazočnima predsjednik DVD-a Hrašćina Trgovišće Danijel Vidanec ukratko se osvrnuo na uspješnu suradnje dva DVD-a kroz proteklo razdoblje te da se nada da će suradnja biti još kvalitetnija i uspješnija pošto su postali bratska društva.

Predsjednik DVD-a Jarmina Đuro Franjčić u svojem obraćanju nazočnima istaknu je kako su u prošlosti uvijek težili tome da DVD Jarmina bolje poveže s dobrovoljnim vatrogasnim društvima Hrvatskog Zagorja te da se je to konačno ostvarilo.

 Načelnik Općine Hrašćina Branko Tukač   istaknuo je svoje zadovoljstvo samim činom bratimljena dva društva. Najavio je da će potaknuti i ostale udruge i društva koja djeluju na području Općine Hrašćina kao i samu Općinu Hrašćinu da slijedi primjer  DVD-a .