Ravnateljstvo civilne zaštite  objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.

Na linku https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518 se nalazi Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Obrazac za ponudu smještaja za raseljene osobe možete podići u općini Hrašćina svaki dan u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.

Popunjeni Obrazac uz dokaze o vlasništvu potrebno je dostaviti osobno (u vremenu od 9,00 – 13,00 sati) ili putem e-maila na opcina.hrascina.trgovisce@kr.htnet.hr. 

Nakon zaprimljenih zahtjeva, provest će se neposredni nadzor stambene jedinice i utvrditi vjerodostojnost ponude, a o čemu će Stožer civilne zaštite općine Hrašćina  izdati Potvrdu.

Obrazac pojedinacni smjestaj2022

potvrda pojedinacni smjestaj

 

 

KORACI ZA PRIJAVU