Članovi udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata županije Krapinsko-zagorske mr.crim.Josip Horvatin-predsjednik udruge i Josip Puh-vd tajnik udruge posjetili su 04.11.2021.godine općinu Hrašćina.

U općinskim prostorijama načelniku općine gospodinu Branku Tukaču uručili su donaciju 5 kompleta stolnih računala koji su  donirani Odlukom središnjeg odbora udruge od 26.10.2021.godine (HDD 500 GB, RAM 4GB, 3.2 MHz i WIN 10).

Projekt informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te udruga civilnog društva u kojemu je udruga do sada održala 33. tečaja informatičkog opismenjavanja te donirala 46 novih laptopa i oko 800 komada računala(od čega samo ove godine 110)nastavlja se i dalje.

U ugodnom razgovoru u prostorijama općine članovi udruge informirali su načelnika Tukača o aktivnostima udruga u provedbi niza projekata UDVDR Krapinsko-zagorske županije i Udruge veterana 103 brigade HV-a.

Razmijenjene su informacije  i dosadašnja iskustva te je dogovorena daljnja suradnja kako na dobrobit građana općine Hrašćina tako i braniteljske populacije.

Predsjednik

mr.crim.Josip Horvatin prof.